Skäldervikens IF

Referat: Vejby IF - Skäldervikens IF

Hallå Veteranos,

Oj, oj, oj vilket derby mot SIF……
SIF kom till spel med 11 krigare som hade bestämt sig för att göra allt för att vinna. Vi hade nog drabbats av någon form av underskattning för efter en ok start där vi skapade några halvchanser tog SIF ledningen med 0-2 redan efter 11 minuter…..
Vi var inte riktigt påkopplade under 1a halvlek och enades om att steppa upp rejält under 2a halvlek och vända detta till en viktig seger.

Vi kom ut som ett nytt lag i 2a och vågade rulla boll och spela oss fram till många vassa chanser. Vi gick dessutom in mycket tuffare i närkamperna och vann både 1a och 2a bollarna i stor utsträckning.
Dagens domare, Sefe, är ”värd?” en egen story men vi visade disciplin vilket SIFarna hade stora problem med…… Hans rapport på Skåneboll stämmer inte när det gäller våra målskyttar så kolla så jag har fått det rätt nedan.
Det förlösande 1-2 kom efter 42 min då Rille tryckte dit den assisterad av Lundqvist och strax därefter skarvar Gurra in 2-2 vid en fin frispark slagen av Rille.
Nu var vi rejält på G och när SIF dessutom drog på sig en utvisning körde vi på med allt framåt. Det resulterade i en straff i minut 67 som Rille fixade och själv tryckte in stolpe-in??
2 minuter senare dunkar en av matchens lirare Lundqvist in 4-2, utan assist.
Alla skall ha cred för vändningen i 2a då vi visade hur vi kan och skall lira boll för att vinna serien!!
Så till slut bärgade vi en härlig derbyseger och kan nu ladda 200% för seriefinal mot Dösjöbro på söndag??